fbpx

Ervaringen

Create and See

Creatrix is net zo bijzonder als  Winnifred zelf! Ik wilde “ mezelf kunnen zijn” en vanuit mijn eigen kracht en vanuit liefde in het leven staan. In mijn hoofd wist ik het wel maar mijn gevoel paste hier vaak niet bij.
Samen met Winnifred heb ik de “echte Marije” gevonden. Zij heeft de gave om je te zien zoals je echt bent en jou te begeleiden in deze bijzondere ontmoeting met jezelf. Ik kan je dit creërende proces echt van harte aanbevelen, het voelt heerlijk om zo in je eigen kracht te staan!

Marije

Zoka kwam bij me. Ze wilde absoluut van haar sh*t af. Maar ze was een “beetje” sceptisch. Ze had al zoveel geprobeerd, zoveel trajecten gedaan.
Zoka was altijd bezig met de mening van anderen. Hoe haar dat beïnvloedde zie je hier.

 

Het effect was dat Zoka heel veel boos was, vooral op zichzelf. Maar dat realiseerde ze zich later pas. Gelukkig heeft ze dit getransformeerd naar plezier maken.

Zie hier hoe de laatste angst transformeert naar trots.

Schitterend om te zien hoe Sylvia tot bloei komt nadat ze haar issues, zoals piekeren, angsten en boosheid, heeft getransformeerd met Creatrix® bij Create And See

 

Ik kende Winnifred al langer vanuit mijn netwerk. Elke keer als ik haar zag, voelde ik de behoefte om mijn beren op de weg met haar te bespreken. Dat lokte zij onbewust uit en ik voelde mij prettig en veilig bij haar om mijn problemen met haar te delen. Het lukte nooit zonder dat de tranen in mij opwelde. Ik liep continue tegen dezelfde dingen aan, en zat helemaal vast in en met mijzelf. Ik wist dat het anders moest, maar hoe? Dus toen zij over Creatrix vertelde wist ik, nee voelde ik, dat wat ik al zo lang zocht mij ook gevonden had en kon ik er met hart en ziel inspringen. De resultaten waren verbluffend, mede dankzij de goede begeleiding van Winnifred. Ik profiteer hier nog dagelijks van. De lijst met wat het mij heeft opgeleverd is lang! Creatrix was de beste beslissing ooit! En niemand anders dan Winnifred had mij beter dan haar op die reis mee kunnen nemen.

Sylvia

Ik heb Winnifred afgelopen zomer leren kennen tijdens een workshop die zij organiseerde. Het klikte gelijk met haar en zij maakte bij mij het gevoel los dat ik aan mijzelf moest gaan werken. Het gevoel om Mijzelf centraal zetten en te luisteren naar Mijzelf wat ik Mijzelf te vertellen had. Via een aantal CreateYourLife sessies ben ik daarmee aan de slag gegaan. Op een hele bijzondere ontspannen manier heb ik samen met Winnifred situaties “opgeruimd” waardoor ik enorme stappen heb kunnen zetten. Winnifred laat mij met zulke andere ogen naar mijn wereld kijken dat ik nu veel zelfverzekerder ben en geloof in mijzelf. Ik moet nog kleine stapjes zetten maar met haar tools gaat dat lukken.

Marion

Winnifred is een warme, betrokken vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze vraagt goed door zodat je samen echt tot de kern komt. Hierdoor kan je makkelijk opruimen en voel je je daarna echt verlost van de bagage waar je daarvoor zo’n last van had. Succes en plezier Winnifred met het vrij maken van heel veel vrouwenharten. Dank je wel!!

Linda

Dankzij de liefdevolle houding van Winnifred hebben we vandaag aan een mooie uitdaging gewerkt. Het voelt rustiger en er is meer acceptatie. Een echte aanrader voor mensen die aan zichzelf willen werken.

Ellen

Hieronder vind je mijn eigen voor- en na-filmpje.
Eerst de korte versie.

 

 

Winnifred

Change a woman you change a family Change a family you change a community Change a community you change the world