Selecteer een pagina

Create Your Life Scan

Create and See

Er zijn vrouwen die hun droom willen leven

Je kinderen gaan naar de middelbare school, studeren of het huis uit.

Stiekem ben je een beetje jaloers. Ze gaan hun dromen najagen. Wat waren jouw dromen toen je die leeftijd had. Wat is ermee gebeurd?

Waren je dromen van toen dezelfde als je dromen van nu?

Of heb je ze aangepast aan jouw realiteit. Weet je eigenlijk nog wel wat je dromen zijn?

Andere vrouwen willen waardering

Je hebt een leuk leven, plezier in je werk, je voelt voldoening.

Stiekem baal je ervan dat je moet vechten voor je plek. Jij doet steeds meer en krijgt daar steeds minder tijd voor. Anderen strijken met de veren van jouw werk. Gaan met jouw ideeën aan de haal.
Krijg je wel dezelfde waardering (hetzelfde betaald) dan die mannelijke collega of die collega die de kantjes er vanaf loopt?

Je wilt er wel iets aan doen, wat van zeggen, maar je weet niet hoe de ander zal reageren of je wordt emotioneel.

Weer andere vrouwen willen balans

Je wordt/bent moeder of je ouders worden ouder.

Je vraagt je af hoe je je droomleven combineert met je zorgtaken.

Hoe geef je iedereen de tijd en aandacht die ze nodig hebben, wanneer je ook nog iets voor je werk en in huis moet doen en naar de sportschool wilt. Je zegt vaak al ja voordat je erover nagedacht hebt. Er is ook zoveel leuk of nodig. Je merkt dat je niet meer die leuke moeder of vriendin bent die je wilt zijn.

Voordat er ’s avonds leuke dingen gebeuren ben je al in slaap gevallen.

Je rent je rot en loopt voorbij aan jezelf.

Misschien ben je chronisch ziek of moe

Je wilt zoveel, maar loopt tegen je beperkingen aan. Je merkt dat je veel vergeet, niet alles kunt of hebt pijn.

Je voelt je machteloos en soms word je onredelijk boos of intens verdrietig. Daar voel je je later weer schuldig over.

Je stoot toch steeds weer je neus, gaat over je grenzen. Je wilt niet dat anderen rekening met je houden, niemand tot last zijn. Je wilt het zelf doen.
’s Nachts ben je nog aan het regelen hoe alles in elkaar past.

Je dromen heb je aangepast aan je (on)mogelijkheden.

 

Of wil je niet in een hokje passen? Heb je iets van allemaal en daarbij nog andere issues. Je bent de hokjesmentaliteit zat. Jij wilt dat er naar het totaalplaatje van JOU gekeken wordt. Dat komt mooi uit. Dat is precies wat ik doe. Ik luister naar wat JIJ te vertellen hebt. Zonder tussen de regels door te luisteren naar wat je misschien wilt zeggen. Zonder invullen en kijken in welk hokje je past.

Tijdens de CreateYourLife Scan gaan we eerst op zoek naar jouw dromen, wat wil jij bereiken, veranderen.

 

Wat let jou om GROOTS te dromen?

  • Is het angst?
  • Angst om het oude los te laten?
  • Ben je bang dat je niet goed genoeg bent?
  • Is er angst om financieel niet rond te komen?
  • Ben je bang dat alles in het honderd loopt zonder jou?
  • Angst dat je je huishouden of je zorgtaken niet kunt combineren met je dromen?
  • Ben je bang dat het nooit zal lukken omdat je lichaam het niet toe laat?
  • Angst voor het nieuwe?

Ik ken het allemaal!

Ik schrijf het op omdat ik het allemaal zo ervaren heb. Ook ik durfde jarenlang die stap niet te maken. Eerst waren de kinderen te klein, vervolgens had het gezin te veel zorg nodig, en het geld dat ik verdiende.

Onder de noemer van mijn werkgever ontwikkelde ik creatieve workshops en computercursussen. Ik deed een coaching opleiding om al het vermogen uit anderen en mezelf te halen.  Toen ik 8 jaar geleden de grote stap maakte om voor mezelf te beginnen, en dit werk niet meer de vleugels van mijn werkgever te doen, werd ik ziek. Ik kreeg een herseninfarct. Mijn beperkingen waren zo groot dat ik in de WIA kwam en 100% arbeidsongeschikt raakte.

De angst om het fysiek niet meer aan te kunnen werd het grootst. Alles werd afgezet tegen mijn beperkingen.

Dit klinkt alsof angst je vijand is. Maar dat is het helemaal niet.

Angst hebben we niet voor niets. Het maakt je waakzaam, waarschuwt voor gevaar. Het is een hele belangrijke pijler van je intuïtie. Het is een van je onderbuikgevoelens. Net zoals verliefdheid.  Het gezegde is niet voor niets vlinders in je buik hebben.

Zoals verliefdheid je blind kan maken, kan angst, vooral vrouwen, verlammen.

De fysieke en mentale reacties van angst bij vrouwen is anders dan bij mannen. Hierdoor blijven vrouwen veel meer in hun angst hangen en laten ze zich blokkeren. Dat zorgt er voor dat ze hun dromen niet meer najagen, maar ook dat ze fysieke problemen krijgen.

Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Tenminste, als je uit de tredmolen van het dagelijks leven wilt stappen.

Het dagelijks leven waarin je functioneert met een soort gelatenheid, niet echt blij zijn met jezelf en je situatie. Waarin je weer actief bezig wilt zijn met wat je eigenlijk wilt. Wanneer je niet meer steeds tegen hetzelfde patroon aan wilt lopen, uit de vicieuze cirkel wilt stappen.

Dat kan je op een mannelijke manier proberen te doen. Zoals we dat al jaren doen. Maar helaas blijkt dat bij vrouwen niet zo goed te helpen.

Tijdens de CreateYourLife Scan gaan we niet alleen dromen maar vervolgens ook op zoek naar jouw blokkades.

Dat kunnen angsten zijn, maar ook andere gevoelens zoals verdriet, schaamte of schuld. Dat kunnen heel veel negatieve overtuigingen zijn, zoals ik ben niet goed genoeg, ik MOET of het moet perfect.

Bij veel vrouwen is psychotherapie niet effectief

Hetzelfde geld voor veel andere vormen van persoonlijke ontwikkeling.
Even oneerbiedig gezegd, het kwartje valt vaak gewoon niet. En wat gebeurt er dan bij vrouwen. Ze weten met hun HOOFD wel wat ze moeten doen, ze proberen hiermee gedrag te veranderen. Dit soort verandering kost heel veel energie, moeite en discipline. Slechts een enkele keer zakt het ook in je hart en je lijf.

Speciaal voor het vrouwenbrein

Gelukkig is er nu een methode die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen. Bedacht voor en door vrouwen aan het Institute Of Women International. Ik ben een van de eerste vrouwen in Europa die opgeleid is om met Creatrix® te werken. Deze methode houdt rekening met de werking van het vrouwenbrein en de hormonen. Epigenetica speelt een belangrijke rol. Het brengt hoofd, hart en buik in lijn. Het is veilig en creatief, je hoeft niet je oude pijn op te halen. Oude patronen en overtuigingen worden niet alleen weggehaald, maar er komen helpende, positieve overtuigingen voor in de plaats. Voor zover wij weten is er in de wereld geen enkele andere methode die al deze aspecten integreert. De verandering of beter, transformatie vindt dan plaats IN jezelf op een voor vrouwen natuurlijke manier, vanuit je eigen-wijsheid.

Je BENT meteen anders. Hoe je voelt, hoe je doet. Het stroomt weer natuurlijk en moeiteloos. Je reageert anders op situaties, er is weer rust in je hoofd. Je hoeft niet meer na te denken het goede te doen, je doet het gewoon. Je hoort je HART weer EN vertrouwt er op.

Voor mij was het als de verandering meteen na mijn herseninfarct

Toen wist ik in iedere situatie of het goed voor mij was of niet. Was ik totaal afgestemd op mezelf. Toen wist ik niet hoe dat kwam, gebeurde het onverwacht. Verdween het helaas ook weer.

Maar nu heb ik de regie.

Wat kun je verwachten?

Wat ervaar je nadat je jouw emotionele blokkades en overtuigingen onder ogen hebt gezien en in een mum van tijd hebt opgelost met het Start2Create Programma?

Esther: De situatie is niet veranderd, ik heb nog steeds 2 zorgkinderen, maar hoe ik er tegenaan kijk wel. Dit zorgt ervoor dat ik weer kan genieten van de kinderen. Ik kan ze meer laten ontdekken en grijp minder vaak in. Hierdoor zie ik ook de kinderen met grote sprongen vooruit gaan. Ook ervaar ik veel minder stress.

Sylvia: Ik leef veel meer bij de dag. Ook als ik een drukke week voor de boeg heb pieker ik daar niet meer over. Dat geeft zo’n rust. Daardoor kun je veel meer genieten van de leuke dingen die je doet. Ik heb ook het gevoel dat ik meer vrije tijd heb, terwijl ik veel meer doe.

Marianne: Ik ben liever en zachter geworden. Ik merkte dat ik altijd de boze moeder was. Net zoals mijn moeder

Hoe dan?

We gaan niet terug naar oude dingen die gebeurd zijn, halen geen oude koeien uit de sloot… We gaan wel onder het tapijt stofzuigen.
Het is geen psychotherapie, persoonlijke ontwikkeling, hypnose of NLP.
Het is oplossingsgericht.

Je bent op een veilige plek ook al werk je aan pijnlijk issues. Hierdoor is het leuk, verrassend, creatief en moeiteloos.
We werken specifiek op de emotionele staat die het gedrag veroorzaakt. We gaan geen nieuw gedrag AANLEREN.
Jij bent de expert. Je hebt zelf de antwoorden. Ik help om daarmee in contact te komen. Deze levenslessen zijn vaak diep en wijs, maar soms ook heel praktisch en hilarisch. Je leert nu de lessen waar je anders misschien je hele leven op moest wachten.
Het is gebaseerd op epigenetica.

We werken zonder pillen, drankjes of druppels.

Creatrix® is een snel, pijnloos en simpel proces waarin je je gedachten reset. Hierdoor verander je niet alleen de manier waarop je naar jezelf kijkt, maar ook hoe je met je omgeving omgaat.

Deze methode is niet voor iedereen. Je moet er wel klaar voor zijn. Zolang je anderen of de situatie de schuld geeft van jouw welzijn gaat het niet werken. Je moet bereid zijn de verantwoordelijkheid van jouw leven in eigen hand te nemen!

Ben jij er klaar voor, maak NU een afspraak voor een CreateYourLife-Scan. Dan zoeken we samen uit wat jouw dromen en wat je blokkades zijn.
En dat niet alleen. In dit gesprek doen we een oefening om in contact komen met je eigen-wijsheid, je creativiteit en je vrouwelijke denkkracht. 

De investering in dit gesprek van één tot  anderhalf uur is  € 87,50.