Selecteer een pagina

Jarig!

 

Vandaag bestaat Create and See 1 jaar. Reden voor feest, of toch niet?

Alles stond klaar. Een mooie advertentiecampagne. Leuke acties. Maar… Soms lopen de dingen niet zoals je wilt. Ik ben moe. Thuis vraagt meer aandacht. Onzekerheid over de medische situatie van mijn partner… Dus wanneer plan ik dan van die leuke workshops, die ik zo graag geef?

Met een glimlach

Die eeuwige glimlach. Vroeger zeiden mensen dat ik altijd een zenuwachtige glimlach had. Duidelijk om mijn gevoel te maskeren. Ik heb zelfs wel eens gehoord dat ik die glimlach van mijn gezicht moest halen. Hij vertegenwoordigde mijn onzekerheid en angst.
Hoe anders is die glimlach nu.

Ik reed vorige week van de BOV(Bewust Ondernemende Vrouwen)-dag naar huis. Ik had ’s middags al even geslapen in mijn campertje. Ik voelde de glimlach op mijn gezicht. Zo’n andere glimlach dan vroeger. Het was de glimlach van innerlijke vrede. De glimlach van “kijk mij nu eens zitten”. De glimlach van tevredenheid. De glimlach die je kunt hebben na een heerlijke vakantiedag, nagloeiend in de zon. De glimlach na een goede vrijpartij. Ik keek naar mezelf, voelde hoe moe ik was, zette mijn campertje op een parkeerplaats en ging heerlijk een uurtje rusten.

Sprankelen

Ook nu, als het even anders gaat dan gepland. Ja, er gebeuren vervelende dingen, maar tegelijkertijd is het leven mooi. Verdriet, pijn en verlies raken me nog steeds, maar het blijft niet hangen. Er is zachtheid, naar mezelf en anderen. Vroeger had ik deze zin meteen herschreven. Eerst de ander, dan jezelf. Nu niet meer.

Winnifred is gaan sprankelen, hoorde ik iemand tijdens de BOV-dag zeggen. Ik realiseer me dat dat de glimlach is. Wanneer sprankel ik het meest?  Ik heb net een na-filmpje gemaakt van een vrouw de beschrijft dat haar toekomst vroeger één grote donderwolk was, en nu regenbogen, glitters en zonnestralen. Ze durft weer naar buiten, geniet van het leven en is trots op zichzelf.
Dat gun ik jou ook!

Alle reden tot FEEST.

Wil jij ook die glimlach, dat vertrouwen in de toekomst. Wil jij weten wat jou nu ECHT tegenhoud om te zijn wie je bent? Heb je interesse in de oplossing waarbij je geen oude koeien uit de sloot hoeft te halen, pijn en verdriet hoeft te doorvoelen, hard hoeft te werken, maar wel blijvend en gegarandeerd is?
Stuur me dan een bericht, bel me of maak een afspraak

Wie voor 15 mei een afspraak maakt voor de Create Your Life Scan betaald dan geen € 87,50 maar € 49,-. Uit alle afspraken kies ik twee mensen, die deze Scan ter waarde van €87,50 cadeau krijgen.