Selecteer een pagina

Over Winnifred

Mijn verhaal

Ooit had ik mijn leven op orde…dacht ik…
Ik had gewerkt aan mijn verleden, alles doorploeterd, depressies overwonnen, nu gelukkig getrouwd, 2 mooie kinderen, goede baan.
Toch, het begon te knagen…is dit alles.
Waarom loop ik toch steeds tegen hetzelfde aan. Een pad van meer persoonlijke ontwikkeling volgde. Ik volgde een coaching opleiding, startte mijn eigen bedrijf, ik volgde mijn hart…dacht ik.

Toen kreeg ik een herseninfarct. Mijn denken was uitgeschakeld en ik kon alleen nog maar ZIJN. Wat ik met mijn hoofd geleerd had zakte naar mijn hart.

In de zware tijd die volgde, voor mijn gezin waren de veranderde omstandigheden nog veel moeilijker dan voor mij, ging mijn denken weer meedoen. Op een negatieve manier. Maar ik wist nu dat het ook anders kon.

Ik ging op zoek naar hulp voor mij en mijn gezin en alle reguliere therapievormen zijn voorbij gekomen. We zijn verdwaald en verzopen in de hulpverlening. Maar ik bleef zoeken. De alternatieve weg volgde. Dat werkte al beter. Door energiewerk werd ik vitaler. Familieopstellingen gaven inzicht.

Ik bleef zoeken en heb ontdekt waarom het niet lukte. Waarom al de methodes die ik volgde geen blijvend resultaat hadden. Ik heb ontdekt dat er WEL een manier is om snel, zonder drama en veel pijn, terug te gaan naar je oorspronkelijke ik, waar je geen maskers nodig hebt, waarin je de kracht van vrouw zijn mag ontdekken en gebruiken, om vrijheid te ervaren en te groeien, zowel als persoon als bedrijf.

Alle paden die ik bewandeld heb waren oorspronkelijk bedacht door mannen. Dus voor het mannenbrein. De vrouwenhersenen werken anders. Het vrouwenlichaam werkt anders. Daarom lukte het niet, of met grote moeite, om de kennis die ik verzamelde te integreren in mijn Zijn. Creatrix® is bedacht en ontwikkelt voor en door vrouwen. Het brengt onmiddellijke transformatie vanuit de eigen Wijsheid. Dit betekent dat gevoel en gedrag onmiddellijk veranderen. Net als na mijn infarct.

Mijn grote doel is het om zoveel mogelijk vrouwen krachtig en sprankelend van het leven te laten genieten. Zodat er rust, ruimte en vrijheid ontstaat in het hoofd en het hart. Zo kunnen deze vrouwen vanuit hun intuïtie en innerlijke kracht alle stormen doorstaan. Ze zijn hierdoor het voorbeeld voor de volgende generaties.

Hoe ik dat doe lees je HIER

Change a woman you change a family Change a family you change a community Change a community you change the world