Selecteer een pagina

Workshop Stralend de winter door

Create And See

Zie jij ook op tegen de komende periode?

 

De dagen zijn korter, er is minder zon. Je gaat in het donker de deur uit en komt in het donker thuis. Je voelt je een mol. De dagen dat je thuis bent vullen zich met verplichtingen. Je kijkt meer tv en zit vaker op social media dan je lief is. Alle verplichtingen die er aan komen. Je zet dan weer een masker op om geen spelbreker te zijn. Je voelt je ook een beetje schuldig. Ik heb het toch goed. Ik mag niet klagen. Je reageert gepikeerd of geïrriteerd wanneer iemand iets erover zegt. Je hebt last van grote emotionele schommelingen of net een heel vlak gevoel. Je bent nu even niet die leuke partner, moeder en vriendin die je eigenlijk wilt zijn. Overdag ben je futloos en ’s nachts maakt je hoofd overuren. In de slaapkamer gebeurt ook niet veel.

 

Of…Je geniet van de komende tijd.

 

Je hebt zin in de dag die komen gaat. Je bent helemaal jezelf. Wanneer je voelt dat iets niet goed is heb je het er over. Respectvol naar de ander en jezelf. Je wandelt in de kou en geniet van de regendruppels op je gezicht. Je bent vrij. Je neemt je leven in eigen hand. Je volgt je hart. Eindelijk tijd voor een goed gesprek. Je kan horen wat de ander zegt en voelt jezelf gehoord. Lekker een goed boek lezen op de bank. Gezellig samen zijn en de kaarsjes aan. Je voelt je vervuld.

 

Wat een verschil he!

 

Nee, natuurlijk kan je dit niet in 1 workshop van 2,5 uur bereiken!
Maar je kunt met deze workshop wel de eerste stap maken.
Die eerste stap is niet moeilijk. Je hoeft echt niet urenlang te gaan graven waar het vandaan komt. Je hebt echt de zin en energie niet om allemaal ander gedrag aan te leren of oud gedrag af te leren. Trouwens, zoals je bent, ben je helemaal goed! Je hoeft alleen maar al je zonnebrillen af te zetten. Soms zijn dingen zo eenvoudig.

 

Dingen begrijpen kan zo hilarisch zijn.

 

Deze workshop gaat het vooral over ontdekken en begrip. Begrip over jezelf en anderen.  Opeens ontdek je hoe de wereld er ook uit kan zien. Opeens begrijp je waarom je reageert zoals je reageert. Je voelt je gezien en gehoord. Dan valt er een last van je schouders af. Ik hoor zo vaak dat het weer lichter voelt. Vrijer. Je gaat ervaren hoe het voelt hoe je oorspronkelijk bent. Je hebt je leven weer in eigen hand. Dan heb je als vanzelf de eerste stap gemaakt. Met plezier en lichtheid. Vervolgens is elke volgende stap weer een eerste stap. Je weet nu hoe dat is!

De investering voor deze workshop is €29,- Dit is uiteraard inclusief koffie, thee en wat lekkers. In deze feestmaand mag je je vriendin, zus of collega gratis meenemen! Maximaal 8 personen.

Wanneer?
Vrijdag 26 januari van 19:30 tot 22:00 uur bij Create And See in Berkel en Rodenrijs

Dus bedenk of je het ECHT anders wilt.
Kijk in je agenda welke datum het beste uitkomt.
SCHRIJF JE HIER IN voor de workshop.

Inschrijfformulier

9 + 15 =

Change a woman you change a family Change a family you change a community Change a community you change the world