Selecteer een pagina

Yes!!! Afgelopen maandag ben ik naar een netwerkmeeting geweest.
Daar waar ik het vroeger altijd eng vond om in een gezelschap te komen waar ik niemand kende, vond ik het nu leuk!

Ik heb goede gesprekken gehad. Ik kreeg ook behoorlijk wat opbouwende kritiek. Ik kon het helemaal ontvangen.
Vroeger had ik het als afkraken gevoeld. Ook al wist ik dat het zo niet bedoeld was. Ik was in mijn schulp gekropen of me uit alle macht gaan verdedigen en verontschuldigen. Ik had er in ieder geval van wakker gelegen. Misschien zelfs wel weken.

Door mensen die hun kennis graag tentoonspreiden voelde ik me niet langer geïntimideerd. In een discussie waar de meningen lijnrecht tegenover elkaar stonden voelde ik me niet onbegrepen. Ik zag gewoon 2 meningen en andere levenshoudingen en voelde geen enkele behoefte om te gaan overtuigen, maar ook geen reden om mezelf klein te maken.

Wat een verschil!

Ik had nooit durven dromen dat dit nog zou gebeuren. Vele jaren aan therapie en persoonlijke ontwikkelingstrajecten heb ik doorlopen. Natuurlijk, die hebben echt wel geholpen. Ik heb veel geleerd, begrijp (meestal) heel goed waar het vandaan komt. Maar die echte, diepe verandering heeft het niet gebracht.

Totdat ik in aanraking kwam met Creatrix®. De verandering die dit teweegbracht heeft meer weg van wat er gebeurde na mijn herseninfarct. Toen ongecontroleerd. Nu bewust.
Nu ben ik Creatrix® Facilitator en Womens Transformologist® en kan ik ander vrouwen helpen.