Selecteer een pagina

Workshop Female Factor

Create and See

Tijdens deze workshop gaan we op een totaal andere manier kijken naar onze cyclus. Ik weet het, ik ben gewaarschuwd. Zo hoor ik het niet te vertellen. Daar hebben vrouwen geen interesse in. Maar ik ben ijgenweis. Ik denk dat dat niet zo is.
Want wat we te vertellen hebben is zo belangrijk, dat hoort iedere vrouw te weten! Iedere vrouw krijgt ermee te maken. Ook als je niet (meer) menstrueert!?!

Wat als je op een positieve manier naar de cyclus kunt kijken.

 

Op een manier die je helpt. Wat als je de humor ziet van de dingen die je doet. Hoe zou het zijn om van iedere week je positieve en negatieve eigenschappen te weten. Weet jij wanneer je de meeste energie hebt, wanneer je meer op anderen vertrouwt, en dus minder op jezelf?

Hoeveel ellende scheelt het wanneer je dochter weet wanneer ze haar werkstuk het beste maakt. Of jij je verslag! Wat als je weet wanneer je kunt verwachten dat je helemaal in de flow bent… Dat kan!
Dan kan je opeens veel beter plannen. Dan weet je wanneer je gezellig afspraken kunt maken en wanneer beter niet. Dan loopt je cyclus opeens veel soepeler. Dat geeft lucht en ruimte.

 

Iedere vrouw hoort dit te weten!

Deze workshop geef ik op verzoek van moeders en dochters.

De investering voor deze workshop is in overleg, omdat ik vind dat alle jonge vrouwen dit horen te weten.
Maximaal 8 personen.


Wanneer?
Heb je een groepje van 4 vrouwen bij elkaar, dan plannen we samen een datum.

SCHRIJF JE NU IN voor de workshop The Female Factor.

Inschrijfformulier

5 + 5 =

Change a woman you change a family Change a family you change a community Change a community you change the world